Contente klanten van Frosje

Sinds aanvang hebben we een hoop mooie, blije en vanaf dat moment ‘contente’ klanten aan ons portfolio mogen toevoegen. Een samenvatting laat zien wat Frosje voor hen doet!

Tigerconcept.nl

Voor Tiger Concept verzorgt Frosje de maandelijkse online content via social media, artikelen en mailings. Ook offline wordt er bijgedragen aan klantenbinding via direct mails en incentives.

Website

puur company

Bij Puur Company is Frosje verantwoordelijk voor de online communicatie via alle social media kanalen. Zowel Puur Company als Loverock Naturals vallen onder dit account.

Website

mEDIACENTER ROTTERDAM

Frosje is bij MediaCenter interim marketing manager en daarmee verantwoordelijk voor alle on- en offline communicatie, marketing en ontwikkeling in new business.

Website

L2L LEDSCREENS

L2l Ledscreens in Nieuwerkerk maakt ook graag gebruik van de diensten van Frosje. Artikelen op de website, creative copywriting voor magazines en het onderhoud van alle social media kanalen dragen zij over.

Website

sIGN HEROES

Signing- en projectbedrijf Sign Heroes laat de communicatie graag aan Frosje over. Via social media maar ook offline kanalen zoals magazines en artikelen besteden zij graag uit aan Frosje.

Website

fSR Fitness reparatie

De webteksten, beelden en opbouw van fitness-sr.nl is uit handen van Frosje. De website is SEO-geoptimaliseerd en weer lekker fris. Daarnaast verzorgt Frosje de social media kanalen.

Website

fightexplosion boxevent

Social media, webteksten, online advertenties, magazineteksten en meer uit de handen van Frosje voor het boxingevent FightExplosion 5 oktober 2019 in Dordrecht.

Website

beer for girls

Beer For Girls is de passiebaby van onderneemster Frouke. Bierproeverijen en meer uit handen van Frosje. Website, ontwerp, social media, offline marketing… Plaatje compleet!

Website

Voor Bierista verzorgde Frosje e-mailings, social media feeds en algehele marketing in B2B en B2C. Daarnaast is het gezicht van Frouke ook nog steeds te zien in de Bierista Bieropleiding. De opzet en invulling van deze opleiding komt mede van Frosje’s hand!

Website

twigt.nl

De social media feeds van Twigt.nl worden onderhouden door Frosje. Maandelijkse content en aansturing in artikelen wordt hier gewenst, en dus uitgevoerd!

Website

burgh woods

Voor Burgh Woods uit Puttershoek heeft Frosje de website SEO- geoptimaliseerd en voorzien van pakkende, heldere webteksten.

Website

mikxs

Frosje draagt bij aan de marketing rondom het event ‘Op de tast’ van Mikxs. Een social-return project waarbij de toegankelijkheid van kunst en cultuur wordt uitgelicht.

misura sartoria

Voor Misura Sartoria heeft Frosje de afgelopen jaren een hoop opdrachten gedaan. Van webteksten tot mailings, en van persberichten tot social checks.

Website