Vertaal je verhaal

Het grootste gedeelte van de tijd ben jij direct in contact met de klant, maar ook online is een hele wereld waar je het gezicht van jouw onderneming kunt laten zien. Door dit te doen en jouw offline verhaal te vertalen maar online content, bereik je ook die online wereld. Maak een merk van je werk. Dat wil je!

Door middel van relevante en geschikte content creëer je een passende online identiteit voor jouw merk. Op deze manier verbeter, versterk en onderhoud je het imago van jouw onderneming.

Blijf boeien

Frosje homepage dreams

Om mee te tellen is het belangrijk dat je de doelgroep blijft boeien. Je moet dus wel echt met de tijd en flow meegaan wil je effect zien van jouw online activiteiten. Dat vergt tijd en moeite, maar dat betaalt zich op de lange termijn weer terug. Frosje helpt je graag bij het ontwikkelen van die tijdloze identiteit en skills om mee te bewegen met alle ontwikkelingen.

Blijf trouw aan je merk, visie en missie en neem je klanten en prospects daar in mee.

Content maken

Als we het hebben over online content kun je denken aan foto’s, video’s, social media posts, informatieve artikelen, nieuwsberichten en ga zo nog maar even door. Inhoud dus. Door hier een lekker ritme en werkbare structuur, met bijbehorende strategie aan te koppelen bouw je aan een sterk online merk. En daar komt Frosje in beeld!

Frosje block 1

Zit jouw perfectie match er niet tussen? Zonodig stellen we samen een pakket op dat past bij de wensen van jouw onderneming!


Schroom niet en vraag een vrijblijvend advies aan! Natuurlijk mag je ook altijd bellen of mailen voor meer informatie en de mogelijkheden.