BRANDING | BOUW JE MERK!

Gefeliciteerd! Je hebt besloten dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Dat is een prachtig cadeau om aan je onderneming te geven. De hoogste tijd om aan het werk te gaan!

Meegaan met de tijd en écht werk maken van je merk, daar houden we van. Een heldere strategie is dan je startpunt. Welke doelen stel je voor het bouwen van jouw sterke merk en hoe ga je deze doelen realiseren?

Merkidentiteit

Denk buiten de gewaande paden en onderscheid je merk door trots te zijn op hetgeen jouw anders maakt dan anderen in dezelfde of een vergelijkbare branche. Zie je die sterke punten als onderdeel van je handelsmerk? Dan stel daar je (on- en offline) merkidentiteit op af!

Frosje block 1

Want wie wil je aanspreken? Wat wil je hen vertellen en via welke kanalen wil je dat gaan doen? We richten jouw (online) communicatie zo in dat het perfect aansluit bij jouw onderneming, prospects en huidige klanten.

STRATEGIE & DESIGN

Het draait niet om het wat, maar om het waarom en hoe bij het realiseren van een passende merkstrategie. Authenticiteit, vertrouwen en interactie zijn dan ook dé woorden waar het om draait bij het bouwen van een sterk merk.

De bijbehorende basis is helder, de basis is herkenbaar. Dus past het design waarmee jij jouw merk in de spotlights zet wel helemaal bij wat je communiceert? En heb je ook nagedacht over welk design bij je ideale klant en algehele doelgroep past?

Frosje homepage dreams

“Alles = branding

Dus ook de kleuren, het logo en de beelden waarmee je aan de slag gaat. Frosje geeft je nieuwe inzichten, creëert kansen en legt de mogelijkheden voor jouw merk op tafel. Afhankelijk van wat jij voor elkaar wilt krijgen, stellen we samen een passende strategie, identiteit en zo nodig bijbehorend design samen. Het is de hoogste tijd om aan de slag te gaan!

Samenspel tussen on- en offline

Wij geloven in de kracht van samenspel. Online communicatie versterkt wat je offline uitstraalt en andersom. Relevantie en herkenbaarheid is hetgeen dat hierbij telt. Een houdbare, waardevolle boodschap die je via verschillende kanalen met je doelgroep deelt.

Het doel is hen te bereiken en te binden. Dit doe je door op diverse momenten op de juiste plekken in beeld te komen. Of dit nu is met een online banner, inspirerende merkblog, social media post, advertentie in een lokaal blad, e-mailings of gepersonaliseerde printmedia… Frosje maakt de link!


Benieuwd naar de mogelijkheden bij Frosje? Laten we aan de slag gaan en samen ontdekken hoe we een sterk merk van jouw onderneming gaan maken!