Verstuur een killermailing en klik met je klant! 👏🏻

Wat is het eerste waar jouw ideale klant aan moet denken bij een bepaalde behoefte? Jouw merk natuurlijk! En die top-of-mind gedachte bij jouw doelgroep verkrijg je niet door stil te zitten. Een mooie manier om steeds hoger te scoren in het lijstje van die ideale klant zijn e-mailings. En dan heb ik het niet over zomaar een mailtje, nee… Dan heb ik het over een killermailing!

Klik met je klant

Online communiceren, het is een vak apart. Een vak dat lange tijd werd gezien als bijzaak, maar ondertussen bij veel ondernemers vrijwel bovenaan aan het lijstje staat. Maar wat er dan precies op dat lijstje staat?
  • Even een Facebookberichtje posten!
  • Wat plaatjes schieten voor Instagram!
  • Snel een tekstje maken voor de nieuwsbrief!

En zo kan ik nog wel even door gaan… Online communiceren doen de meeste ondernemers het liefste ‘even snel tussendoor’ omdat er voor hun gevoel zoveel tijd in gaat zitten. Maar dat hoeft dus helemaal niet, mits je het comfortabel voor jezelf inricht. En jawel, daarvoor moet je af en toe toch heel even de tijd nemen. Maar daar pluk je later de vruchten van!

Frosje gaat voor je aan de slag!

Je bent hier natuurlijk niet voor niets gekomen. Jij wilt ook killermailings versturen en klikken met je gasten, klanten en bezoekers. Frosje doet het graag voor je!

Je moet aandachtiger, gerichter en positiever aan de slag gaan met jouw online communicatie. Alleen zo klik je met klant. En dat wil je!

Samen bekijken we welke onderwerpen in de e-mailings naar voren moeten komen, waar de lezer behoefte aan heeft en welke tone-of-voice en opbouw bij jouw merk past. Alles om samen tot die absolute killermailing te komen. Eigenlijk hoef jij alleen na te denken over wat je in grote lijnen gaat vertellen en aan wie deze e-mailings verzonden gaan worden. De opmaak, invulling, verzending en rapportage neemt Frosje allemaal voor je uit handen!

Je verstuurt met Frosje al een e-mailing naar max. 2000 subscribers vanaf €100,- per maand!

Killermailing Tiger Concept

Ben je benieuwd naar e-mailings verzonden door Frosje? Bekijk hieronder een aantal aansprekende voorbeelden!

Wil je zelf aan de slag gaan met e-mailings? Dan geeft Frankwatching je hier een aantal hele waardevolle tips!

Kom je er niet uit? Dan sta ik natuurlijk voor je klaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s